Miami | Mayfair Hotel & Spa @ Coconut Grove

I hjärtat av charmiga Coconut Grove ligger Mayfair Hotel & Spa som har något för alla. Förutom ”vanliga rum” finns här lyxiga stora sviter, privata japanska badkar, en asistisk trädgård med vackra orkidéer och inte minst tropisk lyx på takets cabana med utsikt över både Miamis skyline och Biscayne Bay. På taket finner du infinity-poolen och här kan du njuta både dag och natt. Inte i poolen, på taket! På dagen solar och badar du (eller njuter i skuggan i din egen cabana) och kvällstid äter du gott och njuter av tropiska drinkar. Natten? Nja, den spenderar du nog hellre i den härliga sängen är på en solstol, hur skön den än må vara.

Alla sängar bäddas med lakan av egyptisk bomull, badrummen är av marmor och detaljer av sjögräs finns i rummen för att få till den där tropiska känslan. Hotellet ligger nära CocoWalk där ”allt” finns, shopping, gallerier, restauranger och inte minst ett trevligt nattliv.

Mayfair Hotel & Spa
3000 Florida Avenue
Coconut Grove
305-441 00 00

Boka här

 

 

Leave a Reply

WordPress SEO